Guissona s'omple novament de flors

El passat dissabte, 4 de juny, a la sala de plens de l’Ajuntament de Guissona es va realitzar l’acte d’entrega de premis del concurs OMPLIM CASA NOSTRA DE FLORS.

DILLUNS 06 JUNY 2011

Aquest cap de setmana s’ha fet el lliurament dels premis “Omplim casa nostra de flors” a Guissona. El concurs compta amb diverses categories: la de dibuix, que enguany ha premiat l'obra de Valeria Codina, està organitzada pel Pla Educatiu d’Entorn, i s'adreça als alumnes dels centres educatius de Guissona, premiant la millor obra que serà la  protagonista del cartell de la propera edició del concurs.

En les categories de balcons i jardins, els guanyadors han estat Maricel Llobet pel seu balcó, Juan Manuel Pérez pel seu jardí, i el premi popular per Genoveva Lobo.  Aquesta convocatòria també ha premiat les iniciatives més altruistes i solidàries amb la vila, reconeixent la tasca de Jaume Solé i de Carmen Martín tenint cura de la placeta de Sant Felip Neri i del jardí del Casal d’Entitats (antiga caserna) respectivament.
 
Aquest concurs pretén incentivar l’enjardinat de balcons i jardins amb l’objectiu d’embellir amb flors i plantes els carrers del nostre poble per a fer-lo més acollidor i bonic, així com també contribuir en la tasca de fomentar la sensibilitat pel patrimoni natural i la sostenibilitat del medi.