GUISSONA SURT AL CARRER PER LA SEVA FESTA MAJOR

Del 7 a l’11 de setembre Guissona ha celebrat la seva FESTA MAJOR, enguany donant especial rellevància als actes destinats als joves de la vila amb el concert d’Itaca Band i Buhos com a actes estrella.

DIMECRES 12 SETEMBRE 2018

Guissona - 12 setembre 2018

 

Del 7 a l’11 de setembre Guissona ha celebrat la seva FESTA MAJOR, enguany donant especial rellevància als actes destinats als joves de la vila amb el concert d’Itaca Band i Buhos com a actes estrella.

La festa es va iniciar el divendres amb la cercavila de gegants i capgrossos i amb el pregó de Festa Major pel qual enguany hem comptat amb un pregoner molt especial, en Toni Albà, que ha donat un toc d’humor en la revisió del programa d’actes de la Festa.  Després del pregó, el mateix Toni Albà va omplir la plaça Bisbe Benlloch de gom a gom amb l’espectacle I-real, un espectacle que va fascinar a grans i petits, gràcies al fantàstic toc humorístic d’Albà.

Les nits joves es van iniciar el divendres amb l’Itinerant Festival, que enguany ha comptat amb tres dels Djs que han omplert més pistes aquest estiu, en Marsal Ventura, la Blanca Ross i en Cristian Andoor, un fantàstic festival que va convertir el camp de futbol 7 en una discoteca d’estiu.

La nit estrella va ser la del dissabte, la festa pels més joves ja va començar a les 10 del vespre amb el Correbars i es va allargar fins a les 6 de la matinada amb l’actuació de Buhos i Itaca Band, dos grups revelació d’aquest estiu, que van entonar les seves cançons amb un ambient de festa en el que els acompanyaven molts dels seus fans vinguts d’arreu del territori català.

A les activitats pels joves s’ha comptat amb les tradicionals ballades de sardanes de migdia, a l’hora del vermut, el vermut al campanar a càrrec dels Kuartos’93, l’actuació castellera dels Margeners de Guissona, els balls de Festa Major, la trobada de gegants amb quinze colles participants i el ja esperat concert i ball amb l’Orquestra Maravella, enguany amb un repertori totalment renovat i que ha omplert el pavelló municipal de la vila.

A més, per segon any consecutiu la Festa Major de Guissona compta amb l’espai Nomad, amb actuacions musicals, activitats infantils i foodtrucks on fer un mos entre activitat i activitat i un espai alternatiu a la tradicional festa major.

Veïns, visitants, entitats i associacions s’han sumat a les activitats organitzades en aquesta festa organitzada des de la Regidoria de Festes i que enguany ha estat molt participada.