GUISSONA TORNA A POSAR EN MARXA L'ESCOLA DE PARES

El Pla Educatiu d'Entorn de Guissona reprèn enguany la iniciativa, amb una proposta renovada. La inscripció al cicle s'ha de formular abans del proper 9 d'octubre, per un import de 5€ tot el cicle i els participants rebran un carnet a la primera xerrada. En aquesta edició, com a novetat, es podrà assistir a una única conferència pagant 2€ per assistència.

DIMARTS 29 SETEMBRE 2015

Dimarts, 29 de setembre.

 

GUISSONA TORNA A POSAR EN MARXA L'ESCOLA DE PARES

Després de l'èxit del passat curs 2014-2015 en el que una cinquantena de famílies van participar al projecte de l'Escola de Pares, el Pla Educatiu d'Entorn de Guissona reprèn enguany la iniciativa, amb una proposta renovada. En aquesta edició, les ponències i xerrades de Júlia Garcia, psicòloga i iniciadora del projecte a la vila, es veuran acompanyades de propostes provinents d'experts de diferents àrees, així des de l'Escola de pares es farà una pinzellada a diferents aspectes que impliquen la vida de l'alumnat de la vila.
Les conferències intenten implicar tota l'edat escolar obligatòria, havent-n'hi una sèrie que interessaran més als pares de primera infància i d'altres a adolescents, passant per tot el cicle.
Les inscripcions a aquestes conferències es poden gestionar des de la web de l'Ajuntament de Guissona o a partir del formulari
 https://docs.google.com/forms/d/1m270eJCo2253rLbYN4ZJIQtG5dfkJPH7asaI0PF1FSg/viewform?c=0&w=1
La inscripció al cicle s'ha de formular abans del proper 9 d'octubre, per un import de 5€ tot el cicle i els participants rebran un carnet a la primera xerrada. En aquesta edició, com a novetat, es podrà assistir a una única conferència pagant 2€ per assistència.