GUISSONA TORNARÀ A SOLIDARITZAR-SE AMB LA MARATÓ DE TV3

El proper diumenge, 15 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc del Promarató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, el preu de l’entrada és de 5€ i de la voluntat pels menors de 12 anys.

DILLUNS 09 DESEMBRE 2019

El proper diumenge, 15 de desembre, Guissona es prepara per a projectar un any més la Festa d’Entitats en el marc de la Marató. La recaptació de les entrades anirà destinat a La Marató de TV3, el preu de l’entrada és de 5€ i de la voluntat pels menors de 12 anys.

En aquesta edició, el disseny que promociona la festa d’entitats ja ha estat obra dels alumnes de la Fedac Guissona, concretament els alumnes de tercer d’ESO de Visual i Plàstica, essent els encarregades Martina Cases i Iris Duran.

La catorzena edició de la FESTA D’ENTITATS PROMARATÓ DE TV3 tindrà lloc al pavelló municipal des de les 10.30 i fins a les 14.30h.

Gairebé una trenta entitats i centres educatius participen de la catorzena edició de la festa, en la que el pavelló es transforma en una gran plaça cívica amb foodtrucks, actuacions, zona de jocs, inflables, … un munt d’activitats solidàries per passar un matí ben diferent.

Enguany, entre les activitats del matí en destaca la inauguració del rocòdrom d’escalada, ubicat al pavelló i gestionat pel Centre Excursionista Guissonenc.

La tarda del dia de la Marató va a càrrec de l’Escola de Dansa Montse Esteve que enguany portarà el seu espectacle solidari SOLIDARITAT EN DANSA al pavelló 1 d’octubre a partir de 2/4 de 8 del vespre.

També en el marc de la Marató hi ha altres entitats que s’hi afegeixen amb propostes paral·leles a les que es porten a terme al pavelló 1 d’octubre, és el cas del Club Ciclista Guissona que prepara una pedalada popular per dissabte al matí i la Fundació BonÀrea Assistència que juntament amb el CAP Guissona preparen una sortida de marxa nòrdica per diumenge a 2/4 de 10 del matí.

Les activitats de la Marató a Guissona són de les que porten més recaptació popular arreu del territorio català i són organitzades per entitats i associacions de la vvila, sota el paraigües del Pla Educatiu d’Entorn.