Guissona va acollir la final de la 8a edició del Concurs Contrastos.

Aquest any han estat 22 les parelles de joves que hi ha participat, 14 de Guissona i 7 de Cervera. Els guanyadors van ser la parella formada per Diana Vadjea (INS Guissona) i Núria Vendrell Prats (INS Guissona) que van ser obsequiats amb un val per material esportiu per un valor de 75,00 € per cada membre de la parella. En segon lloc, va ser la parella formada per Izazkun Granados Jimenez (INS Guissona) i Khady Diop (INS Guissona), el val també per material esportiu valorant en 50,00 €.

DIMARTS 17 DESEMBRE 2013

Guissona va acollir la final de la 8a edició del Concurs Contrastos.

Segarra.- Contrastos és un concurs ideat pel Consell Comarcal té com a finalitat última que els joves dels municipis de la Segarra comparteixin part del seu temps lliure amb els joves procedents d’altres països realitzant activitats conjuntes que impliquin el coneixement recíproc i l’intercanvi cultural.

Aquest any han estat 22 les parelles de joves que hi ha participat, 14 de Guissona i 7 de Cervera. Els guanyadors van ser la parella formada per Diana Vadjea (INS Guissona) i Núria Vendrell Prats (INS Guissona) que van ser obsequiats amb un val per material esportiu per un valor de 75,00 € per cada membre de la parella. En segon lloc, va ser la parella formada per  Izazkun Granados Jimenez (INS Guissona)  i Khady Diop (INS Guissona), el val també per material esportiu valorant en 50,00 €.

 

El concurs s’estructura a través d’un jurat que durant un temps fa un seguit de preguntes a les parelles participants per a comprovar el seu grau de coneixença. Aquest any en el jurat hi van formar part, el vicepresident del Consell i, alhora conseller de l’àrea de Serveis Socials, des d’on s’organitzava el concurs, conjuntament amb la consellera de joventut del Consell, Imma Secanell, àrea que també hi participa. Per part de l’Ajuntament de Guissona hi va assistir el 1r tinent alcalde, Miquel Julià, i la resta dels membres del jurat el formaven persones, o bé, entitats vinculades en el món juvenil i immigració.