Guissona va acollir la segona de les conferències extraordinàries que la Universitat de Lleida ofereix a l'Aula Universitària.

Al mes de febrer també es va realitzar una altra xerrada fora de programa. La Universitat de Lleida va oferir aquestes xerrades a l’Aula d’Extensió Cultural de Guissona per poder donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Les Aules són un projecte de la Universitat de Lleida que a la Segarra s’impulsen des del Consell Comarcal als municipis de Guissona i Sant Guim de Freixenet.

DIMARTS 28 MARÇ 2017

Guissona va acollir la segona de les conferències extraordinàries que la Universitat de Lleida ofereix a l’Aula Universitària.

 

La conferència sota el títol “La política de salut pública de la unió europea en la lluita contra les epidèmies i amenaces sanitàries” va anar a càrrec de César Cierco, actualment és Professor titular de dret administratiu i exerceix la seva activitat docent i de recerca a la Facultat de dret de la UdL, en l’àrea de dret administratiu.

En els darrers anys es dedica a analitzar també temes relacionats amb el principi de precaució, la gestió de riscos i la protecció de la salut col·lectiva. Tema sobre el qual escriu el seu llibre “L’administració pública i salut col·lectiva” (2006).

A la xerrada va parlar de  la diferència entre salut assistencial i la salut pública, com també sobre el principi de precaució i del principi de proporcionalitat davant les actuacions en salut pública en la UE.

 

Al mes de febrer també es va realitzar una altra xerrada fora de programa. La Universitat de Lleida va oferir aquestes xerrades a l’Aula d’Extensió Cultural de Guissona per poder  donar a conèixer així la tasca que fa la UdL per difondre el funcionament de la Unió Europea als ciutadans. Les Aules són un projecte de la Universitat de Lleida que a la Segarra s’impulsen des del Consell Comarcal als municipis de Guissona i Sant Guim de Freixenet.

 

Ja dins de programa la propera xerrada que es farà a l’Aula és al mes d’abril, concretament, el 6 d’abril a càrrec de l’Associació Alba sota el títol; “Alba: passat, present i futur”.

 

Dimarts, 28 de març.