Guissona va acollir la XVI Festa de la Teranga.

Un any més, una mostra de convivència a la Guissona entre la cultura senegalesa i la catalana. La festa s’organitza des de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra-Urgell i amb l’incondicional suport de l’Ajuntament i altres institucions, com el Consell Comarcal de la Segarra, Ajuntament de Cervera, Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, entre altres.

DIMECRES 25 JUNY 2014

Guissona va acollir la XVI Festa de la Teranga.

Guissona.- Aquest passat cap de setmana, 21 de juny, Guissona va acollir la tradicional festa de la Teranga: Senegal a Guissona.  La festa va tenir el punt de partida amb la inauguració i presentació de la festa a l’espai Fassina que va comptar amb la presencia de l’alcalde de Guissona, Xavier Casoliva. Sr. Baye Mouctar Diop, Conseller Ambaixador de Madrid, Sr. Modou Diene, President de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra i l’Urgell, Antonio Condal, Director de Recursos Humans de la CAG, Sra. Diakite, consellera del Consol General de Madrid i la Sra. Claude Vila De Font Riera, Cònsol Honorària de Barcelona.

Posteriorment, va tenir lloc la conferència sobre la immigració amb Amadou Bocar Sam, president de la coordinadora de les Associacions Senegaleses de Catalunya.

Com cada anys, es va fer el dinar de germanor amb una mostra gastronòmica de la cuina senegalesa i que va ser gratuït per a tothom. La festa va cloure amb l’actuació del folklore tradicional a la pista  de bàsquet de la Fonteta que es va allargar fins a mitja nit on es va realitzar el ball senegalès.

Un any més, una mostra de convivència a la Guissona entre la cultura senegalesa i la catalana. També van venir persones d'origens senegalès d'altres associacions de Catalunya com Mollerussa, Manresa, entre altres. 

 

La festa s’organitza des de la Unió de la Comunitat Senegalesa de la Segarra-Urgell i amb l’incondicional suport de l’Ajuntament i altres institucions, com el Consell Comarcal de la Segarra, Ajuntament de Cervera, Ajuntament de Tàrrega, la Diputació de Lleida, entre altres.

 

Dissabte, 21 de juny.