GUISSONA VIU UN CARNAVAL MOLT PARTICIPATIU

Un any més, el dissabte de Carnaval de Guissona, esdevé un èxit de participació dins les activitats festives de la vila, al matí amb una programació exclusiva pels petits i a la tarda amb la rua de comparses, amb més de 225 participants.

DIMARTS 09 FEBRER 2016

Un any més, el dissabte de Carnaval de Guissona,  esdevé un èxit de participació dins les activitats festives de la vila.

Al matí, entre els més petits, es va fer una desfilada de disfresses infantil, amb una cinquantena de participants que van passar per la catifa vermella. La disfressa guanyadora, que es va emportar una entrada per anar al Parc d’Atraccions del Tibidabo és la que portava en Biel Llordés i Font, de 4 anys i vestit de globus aerostàtic.

Després de la desfilada de disfresses, el matí va comptar amb un espectacle d’animació a càrrec d’ELS ARREPLEGATS, una actuació on els més petits de casa van poder lluir les seves disfresses i una truita de patata i ceba feta amb 250 ous, a càrrec de l’Associació Gastronòmica LA MANDUCA.

L’activitat de tarda es va iniciar a les 6, amb la rua de comparses, en aquesta rua hi van participar set colles, amb un total de 225 persones. La comparsa guanyadora va ser STAR WATERS formada per 15 joves convertits en un equip olímpic de  natació sincronitzada amb piscina inclosa, el segon premi fou per l’Escola Ramon Faus sota el nom de HOLLYFAUS i el tercer premi el van guanyar Kuartos’91 reconvertits en pirates. Tots els participants de la Rua van poder sopar a un restaurant de la vila gaudint d’un descompte de 2€ per persona i a la nit, concert amb grup de versions al pavelló.

 

 

 

FOTOGRAFIES: Josefina Miralles.