GUISSONA VOTA SI, A TENIR RÀDIO MUNICIPAL

Amb la pregunta Creus que Guissona hauria de tenir una ràdio municipal? es va convidar a tothom que estes registrat/da a la plataforma a participar de l’enquesta.

DILLUNS 19 JULIOL 2021

 

En el passat Ple Municipal de Guissona del 10 de maig es va presentar una moció d’ERC per recuperar “Ràdio Guissona” i estudiar-ne la viabilitat. Una vegada debatuda la proposta entre la resta de regidors i regidores dels diferents grups polítics, es va acordar que abans de realitzar aquest estudi era necessari saber si hi ha un interès entre la ciutadania en que hi hagi de nou una ràdio municipal a Guissona.

Per aquest motiu, a través de la plataforma de participació ciutadana decidim.guissona.cat es va obrir la consulta, per saber què n’opinava la població sobre aquesta proposta. Amb la pregunta Creus que Guissona hauria de tenir una ràdio municipal? es va convidar a tothom que estes registrat/da a la plataforma a participar de l’enquesta.

Tot i que lamentem la poca participació (33 usuàris/es), una vintena han votat que si, i 13 persones que no. Tot i així, donats aquests resultats, l’Ajuntament n'estudiarà la viabilitat tècnica i econòmica. 

L’Enquesta va estar activa del 15 de juny al 15 de juliol, i ha pogut votar tota la població major de 16 anys.

 

Guissona, 19 de juliol de 2021.