HANDBOL

Partits jugats aquest cap de setmana pels equips infantils de la nostra vila amb triomf dels locals.

DILLUNS 18 GENER 2010

EQUIP INFANTIL FEMENI

 

CEACA TARREGA 13 ACLE GUISSONA 23

El dissabte 16 a les 10 hores es va jugar al camp del Tàrrega el partit de la lliga infantil femenina del campionat de Catalunya entre el Tàrrega i el Guissona. Amb un domini total de les nenes de Guissona que no van donar gaires opcions a les locals. Màxima golejadora Èrica Valero de l’ ACLE Guissona. Amb un parcial la primera part de 6 a 11 i la segona de 7 a 12.

Alineacions:

CEACA TÀRREGA: Mariana Diallo, Aina Llobet, Belinda Ramos, Núria Ribalta, Cinta Naro, Andrea Roca, Mireia Capdevila, Laia Recasens i Monica Cruz.

ACLE GUISSONA: Remei Solé, Marina Raluy, Berta Graells, Marta Santesmases, Farners Dalmases, Irene Guim, Erika Valero, Sara Kamach i Aina Farrés.

EQUIP INFANTIL MASCULÍ

 

REMOSA SURIA 19 ACLE GUISSONA 24


Partit jugat al camp del Súria el dissabte 16 a les 16 hores. Partit molt igualat i amb un arbitratge nefast pels visitants que van veure com es quedaven amb 2 jugadors i el porter durant 1 minut 30 segons. Amb 3 amonestacions i 6 penalitzacions de dos minuts entre els seus jugadors. Però tot i el arbitratge en contra els jugadors del Guissona van saber aguantar i aconseguir la victoria final. Amb un parcial la primera part de 8 a 13 i una segona part de 11 a 11 .

Alineació:

REMOSA SA SÚRIA: Marc Gómez, Lluis Jané, Eric Plaza, Francesc Aubets, Albert Tallant, Ricard Piqué, Nacho Burgos, Manoum Bassidi, Victor Rodríguez, Alex Pont, Guillem Giménez, Daniel Diaz, Jordi Rodríguez i Joan Barba.

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Roger Pijoan , Alex Gómez, Josep Santesmases, Albert Gómez, Kevin Diaz, Alexandre Ars i Benet Gómez.