Handbol a Guissona

Els equips d'handbol locals aquesta setmana no han aconseguit cap victòria, esperem que la setmana vinent tinguem més bons resultats!

DILLUNS 15 NOVEMBRE 2010

HANDBOL
 
INFANTIL FEMENÍ
 
ACLE GUISSONA 6    C.H.IGUALADA 17
 
Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 14-11-2010 a les 10 del matí. L’ equip de l’ Igualada va dominar en tot moment el marcador. Amb un resultat la primera part de 1 a 8 . Ja a la segona part les locals van estar mes encertades a la porteria contraria i van tenir un parcial de 5 a 9. Bon partit de les locals que aquest ès el primer any que jugen amb tot el camp a Handbol. Màxima golejadora pel Guissona Clara Guim amb 6 gols. I per Igualada Marina Agut amb 5.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Gloria Lobo, Anna Sole, Laia Espinagosa, Mireia Goma, Clara Guim (6), Irene Couceiro, Miriam Regue, Lluïsa Rull, Sara Areny i Judith Pijuan.
 
C-H. IGUALADA: Julia Estany , Andrea Torregrossa (3), Anna Isabel Vazquez (3), Maria Noguera, Marina Agust (5), Marina Just (4), Nuria Martin (1), Marcela Esquerra (1) i Paula Domingo.
 
 
CADET FEMENÍ
 
ACLE GUISSONA   20 C.H. IGUALADA   38
 
Partit jugat al pavelló de Guissona el diumenge 14-11-2010 a les 11,30 del matí. L’ equip de l’ Igualada va anar per davant del marcador en tot moment. Les locals van lluitar molt. A la primera part un parcial de 8 a 15 per les d’ Igualada i la segona part el parcial va ser de 23 a 12, en aquesta segona part les locals no van poder contindre l’ atac de les visitants. Màxima golejadora amb 11 gols judit Gomez.
 
ALINEACIÓ: ACLE GUISSONA: Remei Sole, Marina Raluy, Erica Valero (5), Marta Santesmases, Farners Dalmases (5), Sara Kamack , Aina Fares, (4) i Berta Graells.
 
C.H.Igualada: Julia Estrany, Andrea Torregrossa, Isabel Vazquez, Anna Font (4), Judit Gomez (11), Berta Calzada (2), Mar Samper (1), Anna Vilarubias (4), Nora Muñoz (5), Jordina Marsol (4), Ainoa Rizo, Elena Minguez, Jana Sendra (7) i Miriam Pla.
 
 
 CADET MASCULÍ
 
ACLE GUISSONA 21 C.H.SANT MIQUEL 32
 
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12,30h. Els locals amb 7 baixes al seu equip i nomes amb 8 jugadors , amb 3 infantils, van plantar cara a un potent Sant Miquel. A la primera part parcial de 12 a 16 . A la segona part parcial de 9 a 16 en els últims deu minuts de la segona part i amb el desgast físic dels jugadors que van lluitar fins l’ últim moment els visitants van poder incrementar l’ avantatge. Increïbles les parades del porter local que va salvar la porteria amb moltisimes ocasions. Un partit on els locals van estar al màxim  i van demostrar el seu gran nivell amb unes condicions tan adverses. Màxim golejador Roger Pijuan i Kevin Diaz amb 7 gols cadascun de l’ ACLE  Guissona   i Pel Sant Miquel Marc Sole i Marc Bisbe amb 7 gols cadascun.
 
Alineació: ACLE GUISSONA: Gerard Majoral, Josep Santesmases (3), Roger Pijuan (7), Kevin Diaz (7), Cristian Peres (3), Albert Gomez (1), Aleix Gomez i Jonathan Diaz
 
C.H. SANT MIQUEL : Alejandro Sano (19, Salvador Alvares, Marc Bisbe (7), Carlos Estiarte (1), Jordi Giera (5), Guillem Garre (5), Xavier Navarro (4) , Victor Parram, Xavier Bergara, Joan Sanchez (1), Pau Vila (1) i Marc Sole (7).