Bons resultats dels equips de handbol cadet i infantil femení jugats aquest cap de setmana. L'equip cadet masculí va perdre a Cerdanyola només de 3 punts.

DIMARTS 19 ABRIL 2011

CADET FEMENÍ

ACLE GUISSONA 21 C.H. ASCO 16

Partit jugat al pavelló de Guissona el divendres 15/04/2011 a les 19,30H. Una primera part amb domini de les locals amb un parcial de 10 a 4. Ja a la segona part les d’ Ascó van apretar i les locals els va costa aguantar la defensa amb un parcial de 12 a 11 per les d’ Ascó. Màxima golejadora amb 13 gols Erica Valero.

Alineació: ACLE GUISSONA: Irene Guim, Marina Raluy (1), Erica Valero (13), Marta Santesmases (1), Judith Bosch, Farners Dalmases, Sara Kammach (1), Aina Farres (2) , Berta Graells (3) i Oksana Presenko.

C.H.Ascó: Andrea Comas, Sandra Fuentes, Judith Gutierrez, Joana Civille, Paula Martinez, Gemma Castau , Rosa Guiu, Olga Pena i Gemma .

INFANTIL FEMENÍ

ACLE GUISSONA 10 ASS.LLEIDATA HANDBOL 9

Gran partit de les de Guissona , en un encontre molt igualat en tot moment. Destacar la gran actuació de la portera del Guissona Gloria Lobo. Parcial la primera part de 6 a 6 i a la segona part de 4 a 3. Màxima golejadora Irene Couceiro amb 4 gols.

Alineació: ACLE GUISSONA : Gloria Lobo, Anna Solé (1), Laia Espinagosa (1), Clara Guim (3), Irene Couceiro (4), Miriam Regue , Lluïsa Rull (1) i Sara Areny.

ASS.LLEIDATANA D’ HANDBOL: Anais Vito, Pili Girol, Noemi Garrido (1), Blanca Puig, Miriam Gata (3), Mar Vijasinovis, Ares Roca (2), Ana Roig, Clara Farras (1), Vanesa Aranco, Beatriz Garcia, Belen Bufarrull (2) i Mireia Ribalta.

CADET MASCULÍ

ACLE GUISSONA 23 C.H. CERDANYOLA 26

Un gran partit pels de Guissona tot i perdre, devant un rival tecnicament superior i amb un joc agresiu i molt dur, els locals van plantar la canya i van fer suar al contrincant fins l’ ultim moment. Amb un parcial la primera part de 13 a 13. fins els ultims minuts de la segona part el marcador no es va decantar pel de Cerdanyola, amb un parcial la segona part de 10 a 13.

Alineació: ACLE GUISSONA: Roger Rull (1), Josep Santesmases, Roger pijuan (9), Jordi Segura (2), Gerard Majoral, Benet Gomez (3), Kevin Diaz (4), Oriol Andres (4), Cristian Perez, Albert Gomez, Aleix Gomez, Jonathan Diaz i Daniel Galan.

C.H.CERDANYOLA: Hextor Jimenez (2), Eloi Orihuela (39, Ferran Pla, Manuel Garrote (1), Carlos Bartomeu (7), Javier Bartomeu (1), Guillem Rodriguez, Josep Mas, Sloz Sanchez (7), Ruben Bornal (2), Ruben Marquez (3).