HANDBOL - ACLE GUISSONA

Resultats dels partits jugats aquest diumenge, 11 de novembre, pels equips locals de l'Associació Consell Local d'Esports de Guissona.

DILLUNS 12 NOVEMBRE 2012

INFANTIL FEMENÍ

ACLE GUISSONA 4 - CEACA TARREGA 22
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 9.15h. Amb un equip amb nomes 8 jugadores i sense cap recanvi les locals van aguantar una primera part amb un parcial de 3 a 8, però a la segona part i sense poder fer canvis l'esforç de la primer part va poder amb elles. Bon partit del CEACA Tàrrega.
Alineació:
CEACA TARREGA: M. Martin, I.Minguell, I. Marhaou, A. Rovira, L. Vilamajo, M. Albets, S.Moldovan, A. Guerrero, C.Roig, L.Sole, A. Soldado. M. Balaguer i I. Souza.
ACLE GUISSONA: G.Farre, C. Ilisca, S. Ribo, J.Palma, J. Massanes, J. Delgado, A. Graells i A. Valero.

CADET FEMENÍ

ACLE GUISSONA 12 - CEACA TARREGA 26
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 10:45h. Una primera part on les locals tot i ser un equip de primer any van plantar cara a les de Tàrrega amb un parcial de 8 a 9. A la segona part tot i tenir a la porteria local a la Gloria Lobo que va fer moltes parades les del CEACA van imposar el seu joc.
Alineació: CEACA TARREGA: j. Sala. L. Grau, M.Recasens, L. Farran, M. Cera, M. Santacreu, C. Noro, l. Tawarro, M. Cruz, A,. Llobet i G. Casteras.
ACLE GUISSONA: G. Lobo, Ll. Rull, M. Goma, A. Mercade, M. Regue, A. Sole, J. Farrran,, I. Couceiro i L. Espinagosa.

JUVENIL FEMENÍ

ACLE GUISSONA 23 -  C.H. VIC 17
Partit jugat al pavelló de Guissona a les 12.15h. Molt bon partit de les locals que amb el nou fitxatge a la porteria van guanyar amb un resultat sempre al seu favor tot . Un gran nivell de joc a la pista on les locals van estar molt inspirades i van controlar la pilota i el joc en tot moment.
Alineació: C.H. VIC: A,.Farres, C. Freixas, L. Freixas, A. Castañe, N. Centellas, J. Calvo, M. Arbos, N. Comerna, M. Sanchez, B. Vilardell i M.Serra.
ACLE GUISSONA: M. Raluy, B. Graells, M. Santesmases, I.Guim, A. Farres, L. Recasens , M. Diallo, F.Farnes i E. Valero