Handbol al pavelló de Guissona

El diumenge 15 de novembre es va jugar un altra jornada de la lliga federada d’ handbol a Guissona el primer partit es va iniciar a les 11 h.

DIMARTS 17 NOVEMBRE 2009

El diumenge 15 de novembre es va jugar un altra jornada de la  lliga federada d’ handbol a Guissona el primer partit es va iniciar a les 11 h.

 

CATEGORIA INFANTIL MASCULÍ

 

ACLE GUISSONA 41   IGUALADA SPORTING  24

 

Un partit dominat pels jugadors de Guissona que per aquest partit ja han recuperat al porter titulat de baixa per una lesió al Gerard Majoral , que va fer un gran partit. Van destacar pel Guissona Roger Rull amb 20 gols i per l’ Igualada Elias Galiano amb 12 gols. Una primera part amb un parcial de 21 a 15 . però a la segona part els jugadors d’ Igualada que no tenien cap canvi i anaven amb només 7 jugadors van notar el cansament i no van poder aguantar el bon ritme dels locals que van estar molt encertats tant en atac com en defensa.

 

Alineació:

 

ACLE GUISSONA:  Marc Goma (6), Aleix Gómez, Roger Rull (20), Albert Gómez (1), Aleix Andrés, Gerard Majoral, Oriol Andrés (8), Alexandre Ars (1) i Kevin Diaz (5).

 

IGUALADA SPORTING : Aleix Marín , Pere Sendre (2), Elaç Galiano (12), Francesc Farrer (3), Carles Serra, Blai Martinez (6), Marc Reina i Gerard Royo (1).

 

 

CATEGORIA INFANTIL FEMENÍ.

 

ACLE GUISSONA 23      C.H. MONTBUI   14

 

Gran partit de les nenes del Guissona que van tenir que jugar amb 3 alevins per tenir baixes per la grip i les lesions. Una primera part amb un parcial de 10 a 7 . les locals van saber aprofitar totes les jugades i van fer una molt  bona defensa. Destacar  Erica Valero del Guissona amb 12 gols.

 

Alineació:

 

ACLE GUISSONA:  Anna Solé, Mireia Goma, Gloria Lobo, Marta Santesmases (4), Irene Guim, Erica Valero (12), Marina Raluy (5), Berta Graells (3).

 

C.H.MONTBUI: Lorena Bustos, Soraya Martínez, Míriam Quimonero (4), Clara Mamuera. Susana Jiménez (4), Gisela Lozano (4), Alicia Lobato (1), Sandra Villar, Jennifer Zofra i Lola Lammaç.