Handbol cadet femení: Agramunt 9-ACLE Guissona 32

Partit jugat a Agramunt el dissabte 6-11-2010 a les 12h

DIJOUS 11 NOVEMBRE 2010

AGRAMUNT 9  ACLE GUISSONA 32

Domini absolut de les noies de Guissona que no van donar cap opció a les locals.

Màxima golejadora Erica Valero amb 9 gols i Berta Graells amb 7, però van marcar gols la majoria de jugadores .  Gran paper de la portera de Guissona, Remei Solé. El parcial va ser a la primera part de 5 a 20 i a la segona part de 4 a 12.

ALINEACIÓ :

AGRAMUNT:  Anna Mª Baenas, Jessica Eroles (3), Joana Gene, Nuria Lorente (29, Elisabet Marco, Arianna marti (1), Montse Penella (1), Gemma Sole, Nuria Talais , Monica villanuelas (1), Neus Barbero, Ingrid Martinez (1) i Carla Onus.

ACLE GUISSONA: Irene Guim (1), Marina Raluy (5), Erica Valero (9), Marta Santesmases (4), Remei Sole, Farners Dalmases (2), Sara Kamach (2), Aina Farres (2), Berta Graells (7) i Oksana Fesenko.