Aquest cap de setmana s'han jugat a Guissona els partits de handbol

DIMARTS 10 MARÇ 2009

PARTIT INFANTIL MASCULÍ HANDBOL

ACLE GUISSONA 31   La Salle Montcada 28

Gran partit dels jugadors locals. L’ equip Infantil Masculí de l’ ACLE Guissona és l’únic equip de Lleida classificat per jugar aquesta tercera fase del campionat de primera Catalana organitzat per la federació d’ Handbol.

Aquest és el segon partit que juga l’ equip de l’ ACLE Guissona dins aquesta tercera fase del campionat. El primer el van jugar a Sant Quirze del Vallès i es va perdre.

El partit és va jugar dissabte 7 de març a les 6 de la tarda al pavelló de Guissona, amb una gran afluència de públic que van venir a animar a l’ equip local.

El partit molt disputat , on els locals van estar molt encertats sobretot el jugador local Marc Goma que va estar imparable amb 20 gols, on va demostra el seu gran joc i potencia davant un rival que no va poder parar les seves entrades. En la primera part es va acabar amb un parcial de 16 a 15 pels locals. A la segona part un parcial de 15 a 13 .

Un partit d’ infart fins l’ últim minut amb un nivell de joc molt elevat del primer a l’últim minut . grans parades del porter local Gerard Majoral . Màxim golejador Marc Goma del Guissona amb 20 gols i Roger Rull amb 9 gols . Per la Salle Montcada Kevin Rodríguez amb 11 gols.

Alineacions:

SALLE MONTCADA : Marc Sánchez, Sergio Meredina, Axel López, Antonio Fidel (2), Kevin Rodriguez (11), Marc Espinalba (7), Nil Coplayoana (5), Adrian Garcia (2) i Sebastian Cristizobal (1).

ACLE GUISSONA: Gerard Majoral , Aleix Andrés, Carles Rull, Marc Goma (20), Roger Pijuan (2), Roger Rull (9), Jordi Segura, Josep Santesmases, Cristian Pérez, Ramón Goma, Oriol Andrés, Alexandre Ars i Kevin Diaz.

PARTIT INFANTIL FEMENÍ HANDBOL

ACLE GUISSONA 10    C.H.IGUALADA SPORTING 11

Partit disputat dissabte a les 12 h. al pavelló de Guissona. Les locals van perdre dos punts vitals per la seva classificació. Partit molt igualat amb tot moment . Una primera part amb un parcial de 6 a 5 per les locals , a la segona part un parcial de 6 a 4 per les d’Igualada que els va donar la victòria.

Màxima golejadora del partit Elena Minguez amb 8 gols i destacar per l’ ACLE Guissona 5 gols d’ Erica Valero.

ACLE GUISSONA: Núria Navarro, Eva Pastor (1), Marina Raluy (1), Erica Valero (5), Berta Graells (1), Marta Santesmases, Farnés Dalmases, Irene Guim, Aina Farrés (2) i Judith Bosch.

C.H.IGUALDA SPORTING : Míriam Pla, Anna Vilarrubias, Elena Minguez (8), Jana Poch, Júlia Closa, Judith Gómez (1), Berta Collada (1) i Clara Paco.