Hivernal BTT 08: una cursa ja consolidada

Arribant a la 7ena edició, va rebre 150 corredors repartits en tres recorreguts amb diferent dificultat

DIMECRES 10 DESEMBRE 2008

Diumenge 7 de desebre es va celebrar la ja tradicional sortida de BTT que l’ ACLE Guissona juntament amb BTT La Segarra organitza cada any pel pont del 6 de desembre . 

Aquest any, en la seva setena edició, va ser un èxit absolut de participants: 150 corredors van prendre la sortida. El sol i la bona temperatura van acompanyar esportistes i volutaris (prop de 100).

Abans de sortir tots els ciclistes van poder esmorzar cafè , llet , pastes i caldo calent.

La sortida es va realitzar a les 9,15 h. del matí davant el pavelló esportiu de Guissona.

La cursa comptava amb 3 recorreguts:

- el més llarg, d’ uns 44 kilòmetres , molt tècnic amb moltes trialeres i un paisatge espectacular. Van sortir 89 corredors;

- el recorregut mitjà,  de 30 kilòmetres , amb menys trialeres , molt entretingut i divertit va tenir 31 ciclistes;

-la sortida popular , dirigida a famílies amb els seus nens, tenia un recorregut de 16 kilòmetres i gràcies al bon temps va tenir 30 participants.

Tots  tres recorreguts tenien el seu avituallament a Selvanera. Es l’ avituallament del “Mingo”, on no hi falta de res: botifarres, panxeta, vi i arengades. El que més hi ha és molt i molt bon ambient i diversió.

 A l’ arribada es van sortejar rodes i samarretes entre tots els participants. També va poder fer un esmorzar calent amb carn, caldo i cafès.

Una nova edició d’ aquesta pedalada que ja es un clàssic a Guissona. També és va comptar amb la col·laboració dels Mossos d'Esquadra , el Guàrdies Municipals de Guissona, l’ Agutzil i els Bombers.