I FERIA D'ABRIL A GUISSONA

El divendres 1 de maig coincidint amb la festivitat del treballador, l'Associació Andalusa de Guissona organitza la Ia Feria d'Abril.

DIMARTS 28 ABRIL 2009

El divendres 1 de maig coincidint amb la festivitat del treballador, es celebrarà a Guissona la Ia Feria de Abril de Guissona on al llarg del dia hi hauran actuacions en viu de Cant i Ball Flamenc amb diversos artistes com l’actuacio de Junco.

A més, una paella de germanor i diverses activitats paral·leles com una exhibició de Drifting, exposicions de vehicles de col·lecció i un gran mercat a l’espai firal com atraccions lúdiques. A la nit per acabar la festa hi haurà un concert gratuït i amb preus populars amb els grups Catarsi, MargenZero i Swift, un concert de rock on també hi col·laboren els motards del Grup Egarra-66

 

Primera exhibició de Drifting a la Vila de Guissona

Per primer cop a tota la província de Lleida es reuniran els millors pilots de tota Catalunya de drifting.

Què és el drifting? És un tipus de conducció que consisteix en portar el cotxe la major part del temps de costat, fent-lo derrapar sobre el seu propi eix.

Tindrem el honor de tenir amb nosaltres el Team Sierra Show que ens farà gaudir amb el seu nou espectacle Taxi show, també tindrem amb nosaltres el pilot Joan Teixidó, que actualment participa al català de rallys d’asfalt donant un gran espectacle sense oblidar a Pere Garrido tots dos amb fabulosos BMW’s.

No podem passar sense mencionar al club cosworth que ens faran disfrutar amb els seus flamants cotxes i uns espectaculars derrapatges amb els seus turbos bufant al màxim.

Es imprescindible l’ajuda de tots, tant derrapant con organitzant tot aquest festival, integrat dins de la fira d’abril de Guissona, tot això vindrà acompanyat amb més actes, com concerts, balls de flamenco, espectacles pirotècnics, actuacions en viu, concentració de motos,… no ens falta res per passar un bon cap de setmana sense temps per avorrir-nos!

 

Associació Andalusa de Guissona