II CAMPIONAT DE PAINTBALL A GUISSONA

El passat dissabte 16 d’abril va tenir lloc a Guissona el II CAMPIONAT DE PAINTBALL, organitzat des del Punt d’Informació Jove de la vila, enguany hi ha participat onzè equips de joves que van gaudir intensament de la tarda de dissabte.

DILLUNS 18 ABRIL 2011

El passat dissabte 16 d’abril, cinquanta-cinc joves van participar i gaudir del II CAMPIONAT DE PAINTBALL DE GUISSONA acompanyats d’un públic entregat i d’una molt bona tarda de primavera.

El campionat es va iniciar a 2/4 de 4 de la tarda i va acabar a 2/4 de 8 del vespre i hi van participar joves de Guissona i de diferents municipis de la plana, així com, joves provinents de Cervera i de Tàrrega. Aquests joves, majoritàriament nois, van omplir la zona esportiva de Guissona de molt ambient.
 
El campionat va acabar amb una partida entre l’equip guanyador i dos campions de la lliga europea, va ser una increïble partida d’exhibició.
 
Des del Punt d’Informació Jove esperem tornar a comptar amb la participació d’un important nombre de joves per organitzar de nou el campionat la propera setmana santa.