Inauguració del Curs 2010/2011 de l’Aula d’Extensió Cultural

El proper dijous 14 d'octubre s'inaugurarà a Guissona l'Aula d'Extensió Cultural amb la la conferència “Gestionar les emocions: una aproximació a la felicitat” a càrrec del Sr. Gaspar Hernández, periodista i escriptor.

DILLUNS 11 OCTUBRE 2010

Lloc i horari: Sala d’actes de l’Espai Fassina de Guissona a les 20.00h.

Organitza: El Consell Consultiu de la Gent Gran de la Segarra dins les activitats del Programa Gent Gran Rural de l’Àrea d’Acció Social i Ciutadania, junt amb el grup de treball de l’Aula que s’ha constituït a Guissona.

També compta amb el suport del grup de treball de Guissona i hi col·labora El Consell Comarcal de la Segarra, Ajuntament de Guissona, UdL, Biblioteca de Guissona, “la Caixa”, Departament de Governació i d’Administracions Públiques de la Generalitat de Catalunya.

L’acte el presidirà la Sra. Rosa M. Pérez Calvo, coordinadora de les Aules d’Extensió Universitària per a la gent gran de la UdL. L’acompanyaran en la inauguració el president del Consell Comarcal de la Segarra i l’alcalde de Guissona.

Seguidament tindrà lloc la conferència “Gestionar les emocions: una aproximació a la felicitat” a càrrec del Sr. Gaspar Hernández, periodista i escriptor.

Programació 2010 - 2011 de l'Aula