Inauguració del parc lúdic i de salut per a la gent gran

Es tracta d’un espai públic adreçat a promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre la gent gran del municipi amb l’objectiu que treballin la mobilitat i la coordinació així com el treball aeròbic. Per aconseguir-ho s’instal·la un complert circuit dissenyat per treballar les principals parts del cos.

DILLUNS 14 MARÇ 2011

El president de la Diputació de Lleida, Jaume Gilabert, ha presidit la posada en funcionament del parc lúdic i de salut al municipi de Guissona impulsat per la Diputació de Lleida. En l’acte ha participat el diputat i alcalde de Guissona, Josep Cosconera i el president del Consell Comarcal de la Segarra, Xavier Casoliva.

Es tracta d’un espai públic adreçat a promoure l’activitat física i els hàbits saludables entre la gent gran del municipi amb l’objectiu que treballin la mobilitat i la coordinació així com el treball aeròbic. Per aconseguir-ho s’instal•la un complert circuit dissenyat per treballar les principals parts del cos. La companyia encarregada de subministrar i instal•lar aquest espai és Lappset, empresa especialitzada en mobiliari urbà i jocs infantils i per a gent gran.

Un total de 158 municipis de les comarques lleidatanes han demanat acollir-se a aquest programa d’instal•lació d’espais lúdics i de salut. En aquesta primera fase del programa s’han inclòs 58 municipis de les comarques lleidatanes i 60 parcs (tres dels quals estan situats a Lleida ciutat) per un import total de 885.599,40 euros. Alguns municipis, com Alguaire, Rosselló, Alfarràs i Guissona, ja tenen instal•lats aquests equipaments i la previsió és que abans de l’estiu estiguin tots instal•lats.