Inaugurada l'exposició del col·letiu Lluçell

a la sala d'exposicions de l'Espai Fassina, està oberta els dissabtes i diumenges, de 09.00 a 14.00 h i de 19.00 a 21.00 h, fins el 21 de novembre.

DILLUNS 08 NOVEMBRE 2010

Del 5 al 21 de novembre,  EXPOSICIÓ: LLUÇELL, PINTURA I ESCULTURA, a l'Espai Fassina, dissabtes i diumenges, de 09.00 a 14.00 h i de 19.00 a 21.00 h.

LLUÇELL, és el nom que quatre artistes de la Segarra, han donat a la seva particular mostra d’Art.

GEORG MASSANÉS. (Barcelona – Montoliu de Segarra). Estudia pintura a l’Escola Massana de Barcelona i història de l’Art a la Universitat de Barcelona. Ha exposat en les principals ciutats del nostre territori, l’estat i d’Europa, l’Europa de l’est i també a Marroc, Tokio, Mèxic DF i New York entre d’altres.
MANESCAL. (La Guardia-lada). Llicenciat en Belles arts. Especialitat Escultura. Barcelona. Exposa regularment des de l’any 1986, especialment per tot el territori Català.
TOMEU MONTAGUT. (Suró ). Autodidacta. Artesà amb 35 anys d’experiència en el món del paper maxé i darrerament més intensament en l’escultura amb fusta. Exposa amb regularitat.
MARGA GARCIA. (Cervera). Estudis de Forja Artística i d’Escultura a l’Escola d’Art i Superior de Disseny, Ondara de Tàrrega. Ha exposat diverses vegades dins el territori Català. Ha il•lustrat alguns contes com “El carreró de les bruixes i La història vera de la Universitat de Cervera i el seu port de mar” i ha col•laborat en la construcció de les còpies de les titelles Blava i Africana de l’associació “La Matraca”.