INTENSIU DE MONITORS DE LLEURE A GUISSONA

S’ha iniciat a Guissona un curs intensiu de MONITORS DE LLEURE, com ja és habitual un equip de professorat de la Fundació Pere Tarres es trasllada aquests dies a la nostra vila per impartir els mòduls formatius teòrics relacionats amb activitats d’educació en el temps de lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil i tècniques i recursos d’animació en les activitats de temps lliure. Acabada aquesta formació teòrica de 150 hores els alumnes del curs realitzaran pràctiques professionals de dinamització d’activitats de temps lliure i la memòria de les pràctiques.

DIVENDRES 27 JUNY 2014

INTENSIU DE MONITORS DE LLEURE A GUISSONA

Dijous, 26 de juny

Aquest dijous s’ha iniciat a Guissona un curs intensiu de MONITORS DE LLEURE, com ja és habitual un equip de professorat de la Fundació Pere Tarres es traslladarà aquests dies a la nostra vila per impartir els mòduls formatius teòrics relacionats amb activitats d’educació en el temps de lleure infantil i juvenil, processos grupals i educatius en el temps lliure infantil i juvenil i tècniques i recursos d’animació en les activitats de temps lliure. Acabada aquesta formació teòrica de 150 hores els alumnes del curs realitzaran pràctiques professionals de dinamització d’activitats de temps lliure i la memòria de les pràctiques.

Dotze nois i noies guissonencs i d’altres municipis de la Segarra s’han inscrit a aquesta formació organitzada per l’àrea de joventut de l’Ajuntament i que es durà a terme des d’avui i fins al proper 9 de juliol de 9 del matí a 2/4 de 9 del vespre

 

Claustre Oliveres Vidal

Àrea de Comunicació

AJUNTAMENT DE GUISSONA

comunicacio@guissona.cat