IV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

El passat dissabte 17 de juny es va celebrar el Guissona el IV concurs de pintura ràpida “Josep M. Grau i Pujol”. Més d’una desena de pintors, es va repartir per la vila durant el matí per plasmar el seu punt de vista de diferents espais d’aquesta, creant veritables obres d’art.

DIMARTS 20 JUNY 2017

IV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

 

El passat dissabte 17 de juny es va celebrar el Guissona el IV concurs de pintura ràpida “Josep M. Grau i Pujol”.

Més d’una desena de pintors, es va repartir per la vila durant el matí per plasmar el seu punt de vista de diferents espais d’aquesta, creant veritables obres d’art.

El jurat fou format per la regidora de festes, M. Carme Farré; un membre de la família Grau Pujol, Alba Cuñé, escenògrafa; Roser Sàrries, escultora; Joan Codina, pintor; i Aida Santesmasses, tècnica de l’Ajuntament.

 

L’obra guanyadora, fou la creada pel pintor de Santa Maria de Merles, Lluís Puiggròs, aquest va obtenir un premi de 400€ i la possibilitat d’exposar-la a la sala d’exposicions de la família Grau Santesmasses durant la festa Major de la vila.

D’aquesta obra el jurat en destacà el joc de llums i ombres, un gran domini de la proporció i el detallisme.

 

El conjunt de les obres presentades es van exposar a la sala de plens durant la resta de jornada. A excepció del I premi, que passava a disposició de l’Ajuntament, la resta de les peces es podien posar a la venda amb un preu fixat per l’autor.