JAUME ARS ES PROCLAMA ALCALDE DE GUISSONA

Aquest dissabte, 15 de juny ha tingut lloc l’acte de constitució de l’Ajuntament de Guissona, en el que el Sr. Jaume Ars i Bosch de Junts per Guissona ha estat proclamat Alcalde d’aquesta vila. Jaume Ars és el tretzè Alcalde democràtic de la vila de Guissona i ha accedit al càrrec amb el suport dels seus regidors de Junts per Guissona i dels regidors de Primàries Guissona.

DISSABTE 15 JUNY 2019

Aquest dissabte, 15 de juny ha tingut lloc l’acte de constitució de l’Ajuntament de Guissona, en el que el Sr. Jaume Ars i Bosch de Junts per Guissona ha estat proclamat Alcalde d’aquesta vila.

Jaume Ars és el tretzè Alcalde democràtic de la vila de Guissona i ha accedit al càrrec amb el suport dels seus regidors de Junts per Guissona i dels regidors de Primàries Guissona.

Amb Jaume Ars s’inicia una nova etapa en el govern municipal, amb un equip de govern completament nou que es presenta amb ganes i il·lusió a treballar per la nostra vila.

L'acte, que ha omplert la sala de plens de l'Ajuntament, ha comptat amb la presència dels representants de totes les llistes que s'han presentat en aquestes eleccions locals, així com de familiars i amics dels nous membres que configuren el govern municipal.

 

Accedeix al DISCURS D'INVESTIDURA