JAUME ARS I BOSCH ÉS ESCOLLIT ALCALDE DE GUISSONA PER SEGONA VEGADA CONSECUTIVA

El candidat de JUNTS per Guissona va obtenir una majoria absoluta de vots dins el nou arc consistorial que es va constituir segons els resultats de les Eleccions Locals celebrades el passat 28 de maig.

DILLUNS 19 JUNY 2023

Jaume Ars i Bosch va estar reelegit el passat dissabte com a alcalde de Guissona per segon mandat consecutiu. El candidat de JUNTS per Guissona va obtenir una majoria absoluta de vots dins el nou arc consistorial que es va constituir segons els resultats de les Eleccions Locals celebrades el passat 28 de maig. En concret, Jaume Ars i Bosch va rebre els 10 vots favorables de JUNTS (9) i PSC (1). ESQUERRA es va abstenir. Completen la nova Corporació Municipal 9 regidors/es de Junts per Guissona. De 59 anys, Jaume Ars i Bosch és docent i ha ocupat la direcció de diversos centres educatius.

En el decurs de la sessió extraordinària de constitució del plenari van prendre possessió del càrrec els 13 regidors i regidores corresponent al mandat 2023 – 2027, el 12è mandat municipal d’ençà de la recuperació de les llibertats democràtiques. L’arc consistorial d’aquesta legislatura inclou més dones (7) que homes (6) i hi ha representades tres forces polítiques.

Cinc regidors i regidores repeteixen a la Corporació Municipal mentre que 8 són cares noves: Elena Guirado García, Adrià Sánchez Alsedà, Núria Cuñé Castellana, Neus Tripiana Aragay, Jordi Querol Foix, Núria Guixés Nogués (Junts per Guissona) i Josep Antonijuan Solé (ERC Guissona). Els edils que continuen al plenari són Jaume Ars Bosch, Agnès Pla Ribalta i Ramon Sala Prat  (Junts per Guissona); Josep Esquerra Aldomà, Ester Marsol Petit (ERC Guissona); i Anna Rius Alzamora (PSC).

En el discurs d’investidura, l’alcalde Jaume Ars i Bosch va assenyalar que “Renovem aquesta confiança dels veïns i veïnes, però hem de fer un pas més. Guissona ha de liderar el futur de la nostra comarca i ha de ser un referent a les nostres terres de Lleida i Catalunya”. L’alcalde ha conclòs el discurs explicant que la gestió de govern es desenvoluparà sobre tres grans eixos: les persones, la vila i les oportunitats.

Recupereu tots els discursos pronunciats pels candidats/tes al YouTube de l'Ajuntament de Guissona.

Composició del nou arc consistorial:

JUNTS

 1. Jaume Ars Bosch
 2. Agnès Pla Ribalta
 3. Elena Guirado García
 4. Adrià Sánchez Alsedà
 5. Núria Cuñé Castellana
 6. Neus Tripiana Aragay
 7. Ramon Sala Prat
 8. Jordi Querol Foix
 9. Núria Guixés Nogués

ESQUERRA

 1. Josep Esquerra Aldomà
 2. Ester Marsol Petit
 3. Josep Antonijuan Solé

PSC

 1. Anna Rius Alzamora