JOAN BUSQUETA encapçalarà els actes de la diada a Guissona

El proper 11 de setembre i en els actes organitzats en motiu de la DIADA NACIONAL DE CATALUNYA, Joan Busqueta farà la lectura d’una glosa a l’11 de setembre a la Plaça Francesc Macià. La lectura d’aquesta glosa s’acompanyarà de l’acte de renovació de la senyera i del pilar commemoratiu a càrrec dels Margeners de Guissona.

DIVENDRES 10 SETEMBRE 2010

Jaume Busqueta, l’antic director de l’Institut d’Estudis Ilerdencs i professor del Departament d’Història de la Universitat de Lleida ha estat convidat enguany pel consistori per presidir els actes de la diada de l’11 de setembre.

Després de la cercavila dels capgrossos i de les gralles i tabals dels Margeners de Guissona que s’iniciarà a les 12 a la Plaça Bisbe Benlloch i farà el recorregut fins a la plaça Francesc Macia, està previst que a les 12.30h s’iniciïn els actes propis de la diada, amb la renovació de la senyera, la intervenció del Sr. Joan Busqueta i els pilar commemoratius de la diada a càrrec dels Margeners de Guissona.

Seguidament es servirà un vermut de festa major per a tots els assistents a l’acte.

Per arrodonir els actes de la diada, a les 7 de la tarda i al pavelló municipal, la formació AL TALL, amb l’espectacle “Vergonya, cavallers, vergonya” entorn a l’obra de Jaume I.