JOAN CARLES PÉREZ GUANYA EL IV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA

Aquest passat dissabte es va celebrar a Guissona el IV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA en homenatge al pintor local Josep Mª Grau i Pujol.

DILLUNS 11 JUNY 2018

Guissona, 11 de juny del 2018

 

Aquest passat dissabte es va celebrar a Guissona el IV CONCURS DE PINTURA RÀPIDA en homenatge al pintor local Josep Mª Grau i Pujol. Una desena de pintors van omplir el nucli històric de Guissona creant-hi veritables obres d’art inspirant-se en diferents racons de Guissona.

El jurat fou format per la regidora de cultura, Gemma Franquesa; un membre de la familia de Josep M. Grau i Pujol, Montse Esteve; el pintor local Joan Codina; la tècnica de joventut i llicenciada en Belles Arts; Lídia Mulero, i el tècnic de cultura, artista i historiador; David Castellana.

L’obra guanyadora, de Joan Carles Pérez, va obtenir un premi de 400€ i la possibilitat d’exposar a la sala d’exposicions de la família Grau Santesmasses durant aquest 2018. D’aquesta obra el jurat en destacà una gran composició amb una atmosfera molt ben aconseguida, ple de vida i moviment.

El segon premi, de 200€ se’l va emportar l’obra presentada per Jordi Colillas Riu i el tercer premi, Lluís Puiggrós.

El quart i el cinquè foren per Joan Josep Català i Josep M. Batlle respectivament.

Totes les obres presentades seran exposades amb possibilitat d’adquirir-les al vestíbul de l’Ajuntament durant tot el mes de juny.