Jordi Ribera Ribera elegit com a Cap de Colla i Montse Solà Puig elegida com a Presidenta dels Margeners de Guissona.

El passat 21 de gener es va celebrar l’assemblea general ordinària dels Margeners de Guissona. Els Margeners de Guissona van aprovar per unanimitat les dues úniques candidatures presentades.

DIMARTS 31 GENER 2012

El passat 21 de gener es va celebrar l’assemblea general ordinària dels Margeners de Guissona. El punt més destacat va ser l’elecció de la nova tècnica i la nova junta administrativa. Els Margeners de Guissona van aprovar per unanimitat les dues úniques candidatures presentades.

En relació a la nova junta tècnica, l’encapçala com a Cap de Colla Jordi Ribera Ribera.

L’equip tècnic el forma:

Com a equip de Canalla: Santi Mayoral, Albert Roca, Xavier Tresens, Jordi Besora, Paula Patsi , ( i compta amb el suport amb Àngel Massanes, Ares Sellés i Paula Cruz.)
 

L’equip de pinyes està format per: Eric Santesmasses, Joan Planell, Carles Mario Abad i Jordi Tresents. Com a cap de troncs segueix Jordi Ribera.
 

En relació a la nova junta administrativa, està formada per al següent equip: Montse Solà (Presidenta), David Castellana (Sots-president), Natàlia Santander (Secretària), Jordi Rius (Tresorer) i Lidia Piera, Francesca Domenjó i Anna Morera (Vocals de promoció castellera.)


Dins de l’ordre d’aquesta assemblea general Ordinària també es va duu a terme la lectura de l’acta anterior, es va donar a conèixer l’estat de comptes de la colla i es va fer esment de les activitats realitzades per la colla durant la temporada 2011.