Jornada d’Iniciació a l’Exportació a Guissona.

La sessió va anar a càrrec del Sr Ramón Camí, Gerent d’Iniciació d’internacionalització d’ACC1Ó, qui va tractar de manera molt pràctica les avantatges i problemàtiques, en les que es poden trobar les empreses al començar el procés d’exportació.

DIMARTS 10 JULIOL 2012

Jornada d’Iniciació a l’Exportació que va tenir lloc la setmana passada a Guissona on una dotzena d’empreses es van interessar per exportar els seus productes. La sessió va anar a càrrec del Sr Ramón Camí, Gerent d’Iniciació d’internacionalització d’ACC1Ó, qui va tractar de manera molt pràctica les avantatges i problemàtiques, en les que es poden trobar les empreses al començar el procés d’exportació. A més, en el amrc de la jornada, ACC1Ó els hi ha ofert suport directe durant els primers mesos de planificació i venta al mercat exterior.

Des de Promoció Econòmica del Consell Comarcal  es dona suport a les empreses en diferents aspectes i , avui en dia, un factor d’èxit empresarial és la exportació . Aquesta jornada ha estat organitzada pel Consell Comarcal de la Segarra, conjuntament amb l’Ajuntament de Guissona, i s’ha rebut suport directe d’ACC1Ó.

Amb tot, el teixit empresarial de  la Segarra ha demostrat, un cop més, la voluntat d’expansionar-se i el valor professional que tenen els equips humans que hi pertanyen.

 

INFORMA: Consell Comarcal de la Segarra.