Jornada de futbol sala escolar aleví a Guissona

Jornada de futbol sala celebrada a la sala escolar de Guissona i organitzada pel Consell Esportiu de la Segarra amb la col·laboració de l’ ACLE Guissona.

DILLUNS 16 FEBRER 2009

Jornada de futbol sala celebrada a la sala escolar de Guissona i organitzada pel Consell Esportiu de la Segarra amb la col·laboració de l’ ACLE Guissona.

 
A les 10.30h es va iniciar la jornada amb partits en categoria ALEVI. El primer partit va ser ACLE Guissona i CEIP l’ Estel de Sant Guim de Freixenet, amb un marcador final de 13 a 5 a favor del Guissona. A les 11.30h van jugar SANAUJA  i  CEIP Josep Arques, amb un marcador final de 0 a 11, a favor de l'Arques.

 
Alineacions:

 Sanaüja : Xavier, Ian, Ivan, Manel, David, Tania, Jaume, Raúl, Genis, Maria, Jordi i Andrei.

CEIP Josep Arques´: Roger Aliseda, Roger Botet, Marc Claver, Marco Ciucou, Alex Bonzas, Marc, Souffiane, Bruno i Robert Fritz.

CEIP L’ Estel: Arnau Caziu, Arsen, Ramon Riera, Roger Escola i Andrei

ACLE Guissona: Ignasi Torreny, Ferran González, Catalin Serban, Vasil Kostov i Roger Caixal.

 
A les 12.15h es va iniciar els partits en categoria Benjamí. El primer partit entre ACLE Guissona  i  CEIP L’ Estel, amb un marcador final de 1 a 4, a favor del CEIP l'Estel.

A les 12.30h es va jugar l’ últim partit en aquesta categoria entre ACLE Guissona i el  CEIP Josep Arques, amb el triomf del segon per 3 a 9

 Alineacions:

CEIP ESTEL.: Roger Escola, Arsen , Jonathan Vargas, Arnau Caziu, Ramon Riera i Pau Taló.

ACLE Guissona : Xavier Goma, Marcel Guma, Adrian Nicolae, Xavier Puig, Zaira Ramirez, Efren Ruiz, Anton Esteve, Adrià García, Sidahmed Mohamed, Adrià Couceiro, Marc Couceiro , Marc Serra i Alex Florin.

CEIP Josep Arques: Arnau Codina, Adrià Codina, Aleix Baró. Vassline Tamany i Plaza Nikolai.