JORNADA EXITOSA AMB LA SETENA FIRA DE NADAL DE GUISSONA

L’esdeveniment, que donava la benvinguda al Nadal a Guissona, va rebre un bon grapat de visitants. El certamen acollir la fira de l’Antiquari, i com a novetat un Mercat Gourmet.

DILLUNS 17 DESEMBRE 2018

 

 

Guissona - 17/12/2018

 

L’esdeveniment, que donava la benvinguda al Nadal a Guissona, va rebre un bon grapat de visitants. El certamen acollir la fira de l’Antiquari, i com a novetat un Mercat Gourmet. La jornada va esdevenir també el marc de l’arribada del Tió dels desitjos, ja un clàssic molt esperat per a tots els infants de la vila en aquestes dates.

Guissona va clausurar el mateix dissabte, la 7a Fira de Nadal i de l’Antiquari, esdeveniment que durant tota la jornada va apropar al públic a una desena de parades d'antiguitats i una vintena de parades de pessebres, joguines i regals nadalencs. El Mercat Gourmet va oferir els seus productes més exquisits i va oferir als visitats la possibilitat de participar a un “Showcooking”.

La regidoria de cultura, responsable de l’esdeveniment fa una balanç molt positiu davant la bona afluència de visitants. La fira suposa alhora el tret de sortida de la campanya de Nadal al municipi. L’ambient solidari també va predominar en la programació de la fira, doncs el club ciclista Guissona va organitzar una pedalada per recaptar fons per la Marató de TV3.

El conte del tió dels desitjos, el joc infantil del pessebre per l’eix comercial, els jocs gegants, i les Nadales a la plaça Major a càrrec del coral de Guissona i de joves de l’escola de música de Guissona, van vertebrar altres suggeriments per aquesta jornada.