JORNADA EXITOSA AMB LA VUITENA FIRA DE NADAL DE GUISSONA

El certamen va acollir la fira d’artesans locals, fira de l’antiquari, fira gourmet i com a novetat un Mercat de joguines de 2a mà. La jornada va esdevenir també el marc de l’arribada del Tió dels desitjos a càrrec de l’Associació Escolta Bella Iesso, ja un clàssic molt esperat per a tots els infants de la vila en aquestes dates.

DILLUNS 16 DESEMBRE 2019

 

 

Guissona – 14/12/2019

 

El passat cap de setmana s’ha celebrat a Guissona la vuitana edició de la Fira de Nadal 2019. L’esdeveniment, que donava la benvinguda al Nadal a Guissona, va rebre un bon grapat de visitants. El certamen va acollir la fira d’artesans locals, fira de l’antiquari, fira gourmet i com a novetat un Mercat de joguines de 2a mà. La jornada va esdevenir també el marc de l’arribada del Tió dels desitjos a càrrec de l’Associació Escolta Bella Iesso, ja un clàssic molt esperat per a tots els infants de la vila en aquestes dates.

Guissona va clausurar el mateix dissabte, aquest esdeveniment que durant tota la jornada va apropar al públic a un bon grapat de parades d'antiguitats, de pessebres, joguines i regals nadalencs. El Mercat Gourmet va oferir els seus productes més exquisits i va oferir als visitats la possibilitat de participar a un “Showcooking” de cuina Nadalenca.

La regidoria de cultura, responsable de l’esdeveniment fa una balanç molt positiu davant la bona afluència de visitants. La fira suposa alhora el tret de sortida de la campanya de Nadal al municipi. L’ambient solidari també va predominar en la programació de la fira, doncs el club ciclista Guissona va organitzar una pedalada per recaptar fons per la Marató de TV3.

El conte del tió dels desitjos,  els jocs gegants repartits per la vila, van vertebrar altres suggeriments per aquesta jornada.