Josep Cosconera rep la medalla d'or de la Cadena Hotelera HLG

La cadena hotelera HLG va lliurar el passat dijous, una insígnia d’or al vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, en la categoria de “Distinguidos 2008”

DIVENDRES 30 GENER 2009

La cadena hotelera HLG, amb uns 40 establiments arreu de l’Estat i un dels quals a les Terres de Lleida, en concret al municipi de Garòs, a la Val d’Aran, ha lliurat aquest migdia una insígnia d’or al vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, en la categoria de “Distinguidos 2008” en reconeixement a la trajectòria i a la tasca promocional que durant tots aquests anys ha estat duent terme el Patronat de Turisme de la Diputació de Lleida amb la marca turística "Ara Lleida". També se li ha reconegut la seva feina al capdavant de l'Ajuntament de Guissona per la integració de la immigració, que representa el 45 % de la població.

 El lliurament d’aquest guardó s’ha fet en el marc de FITUR en un acte organitzat conjuntament per la cadena hotelera HLG i Ràdio Terrassa de la cadena Ser. L’acte ha estat presentat pel periodista i director de programes de Ràdio Terrassa- Ser Vallès, Fernando del Collado. El vicepresident del Patronat de Turisme, Josep Cosconera, ha rebut la distinció de mans del president de HLG, Jordi Garriga. 
 

El vicepresident del Patronat, Josep Cosconera, ha agraït aquest reconeixement i ha manifestat que aquesta ha estat la feina d’un equip de professionals que amb la seva tasca responsable i compromesa amb el territori han sabut transmetre i posicionar durant els anys la marca turística "Ara Lleida", que gaudeix d'un alt reconeixement i prestigi en el sector. Pel que fa a la convivència amb els immigrants al municipi de Guissona, ha subratllat que la seva manera d'entendre la integració passa perquè tothom tingui els mateixos drets i obligacions.