JÚLIA SANGÉS, GUANYADORA DEL CONCURS D’ESCULTURA PER A ARTISTES LOCALS.

El passat dissabte, 5 de juny i en les instal·lacions del Parc Arqueològic de la nostra vila es va donar el premi a l’artista guanyadora del I CONCURS D'ESCULTURES del Mercat Romà de Iesso, l'artista local JÚLIA SANGÉS CAUM

DIMARTS 08 JUNY 2010

La jove d’origen guissonenc, Júlia Sangés, va ser la guanyadora del primer concurs d’escultura per a artistes locals, organitzat per l’organització del Mercat Romà per primera vegada a la vila de Guissona.
 
Aquest concurs tenia per objectiu realitzar el disseny de la peça escultòrica que s’entregarà com a premi als participants de la primera gimcana del Mercat Romà de Iesso i que serà l’obra distintiva d’aquesta edició del Mercat Romà.

Júlia Sangés ha realitzat la seva obra inspirant-se amb el Mite d’Ariadna i el labertint del minotaure elaborat amb ceràmica blanca.
 
El premi va ser entregat per la regidora de Cultura, la Sra. Ester Roca i en David Castellana, de l’organització del Mercat Romà de Iesso.
 
La Júlia elaborarà una cinquantena de còpies de la seva escultura, les despeses de la qual – amb un pressupost màxim de 20€ per còpia – seran assumides per l’Ajuntament de Guissona (Mercat Romà).