JUNTS PER GUISSONA, ERC, PRIMÀRIES I PSC CELEBREN EL DIA DEL DOL PERINETAL PRESENTANT UN NOU ESPAI AL CEMENTIRI MUNICIPAL: EMPREMPTES

Junts per Guissona, Esquerra Republicana, Primàries Guissona i PSC van celebrar el passat dissabte el dia del Dol Perinatal. La jornada es va iniciar amb una xerrada a la Biblioteca presentada pel regidor de mobilitat i serveis Josep M. Ferras i de la regidora Ester Marsol, i va anar a càrrec de l’entitat “Suport al dol de Ponent”.

DILLUNS 21 OCTUBRE 2019

 

 

 

En algun moment de la vida, s’experimenta la mort d'una persona estimada. Cada persona viu aquest procés d'una manera diferent. El camí del dol, és un camí a recórrer personal i interiorment cadascú té un ritme diferent, i la manera de manifestar-lo és diferent segons la persona i les seves circumstàncies.

Per aquest motiu, Junts per Guissona, Esquerra Republicana i Primàries Guissona van celebrar el passat dissabte el dia del Dol Perinatal.

La jornada es va iniciar amb una xerrada a la Biblioteca presentada pel regidor de mobilitat i serveis Josep M. Ferras i de la regidora Ester Marsol, i va anar a càrrec de l’entitat “Suport al dol de Ponent”.

Seguidament es van traslladar al cementiri municipal per presentar el nou espai anomenat “Empremtes”.  Aquest espai pretén ser un lloc simbòlic i de record i homenatge a les pèrdues gestacionals.

L’acte va ser musicalitzat per Sara Garganté, alumna de guitarra de l’escola de música.