L’AJUNTAMENT DE GUISSONA ADQUIREIX APARELLS DECHOKER

L’Ajuntament de Guissona ha adquirit onze aparells per atendre els possibles infants i joves que s’ofeguin per ennuegament als diferents centres educatius de la vila.

DIMARTS 27 MARÇ 2018

 

Guissona - 26.03.2018

 

L’Ajuntament de Guissona  ha adquirit onze aparells per atendre els possibles infants i joves que s’ofeguin per ennuegament als diferents centres educatius de la vila.

Els aparells “Dechoker” tenen una aparença similar a una xeringa amb una màscara i un tub de goma, i està dissenyat segons les edats. D'aquesta manera es pot treure l'objecte que obstrueix les vies respiratòries. S’adapta a la cara de cada infant i/o jove, aconseguint el tamany correcte del tub pel seu bon ús. Està preparat per qualsevol emergència per asfixia i/o ennuegament, i es troba registrat a la FDA (Food&Drugs Administration, USA) com a dispositiu mèdic.

Els aparells “Dechoker “ els recolliran els directius de cada escola, en les properes setmanes. Seran entregats segons edats a la Llar d’infants Patufet, l’Escola Ramon Estadella, l’escola Ramon Faus, l’escola FEDAC i l’Institut de Guissona. A més a més, els professionals de cada centre, hauran de fer un curs per aprendre a utilitzar-los.

D’aquesta manera, Guissona es situa ens les primeres poblacions de la província de Lleida que ja disposa d’aquesta aparells.