L’ajuntament de Guissona enceta un nou cicle d’activitats sota el nom "Viu Guissona"

Aquest cicle d'activitats s'inicia el proper dissabte 24 de març amb una jornada de jova al pou del gel. Amb aquesta actuació es pretén reivindicar un espai emblemàtic de la vila de Guissona

DIJOUS 22 MARÇ 2012

L’ajuntament de Guissona enceta un nou cicle d’activitats sota el nom "Viu Guissona"

Guissona.- L'etiqueta "Viu Guissona" servirà per emmarcar un seguit d'actes que es desenvoluparan al llarg de tot l'any. L'eix vertebrador d'aquest conjunt d'activitats serà fomentar la relació directa amb el patrimoni a partir d'activitats lúdiques i culturals. D'aquesta manera es pretén donar als participants una visió dinàmica i activa del llegat històric.  Concretament, les diferents actuacions que es duran a terme serviran per impulsar una visió més positiva, pròxima i saludable de la herència històrica.

Les activitats s'han plantejat des d’una actuació directa dels propis participants com a mitjà més eficaç per aconseguir una veritable sensibilització i sentiment de pertinença davant la valoració i el respecte del nostre patrimoni. D’aquesta manera, les activitats estaran obertes a tot tipus de públic, generalment de tipus familiar, tot i que en alguns casos s'han dirigit a sectors de població concrets per tal d'evitar que ningú en quedi exclòs. A més, s’han elaborat fulletons en forma de col·leccionable per tal que els assistents es puguin endur una part de la nostra història en forma de record.

Aquest cicle d'activitats s'inicia el proper dissabte 24 de març amb una jornada de jova al pou del gel. Amb aquesta actuació es pretén reivindicar un espai emblemàtic de la vila de Guissona que per la seva ubicació passa generalment desapercebut i resta oblidat, com també, es pretén generar el sentiment de pertinença i de correcta gestió del patrimoni.

La jornada consistirà en la neteja del conjunt per part dels participants amb l'ajuda també de la Brigada Municipal que durà a terme una petita actuació d'enjardinament i d'ordenació de l'espai per tal de potenciar-ne la valoració que es mereix.

La jornada tindrà la seva part lúdica on es realitzarà un pícnic a l'hora de dinar amb activitats per la canalla, proposades per l'Agrupament Escolta i Guia Bella Iesso i un berenar a la tarda on col·laborarà l'Associació de Dones Nèvia. Finalment, en motiu del Dia Internacional de la Poesia i el Dia Mundial de l'Aigua es donarà un recital de poesia seguit d’una vetllada musical.

 

Dijous, 22 de març de 2012

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat