L’Ajuntament de Guissona impulsa una taula lingüística per a la promoció de la llengua i la cultura catalana.

Tal com explica la regidora de Serveis Socials, Anna Santacreu, l’objectiu d’aquest espai de treball entre professionals de l’àmbit lingüístic es unir esforços davant totes les activitats que es porten a terme a nivell municipal per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes.

DIVENDRES 15 MARÇ 2013

L’Ajuntament de Guissona impulsa una taula lingüística per a la promoció de la llengua i la cultura catalana.

 

 

Guissona.-  Des de la regidoria de Serveis Socials de l’Ajuntament, conjuntament, amb el Consorci per la Normalització Lingüística, Guissona vol promoure la creació d’una taula lingüística. Tal com explica la regidora de Serveis Socials, Anna Santacreu, l’objectiu d’aquest espai de treball entre professionals de l’àmbit lingüístic es unir esforços davant totes les activitats que es porten a terme a nivell municipal per a la promoció de la llengua i la cultura catalanes.

 

La regidora explica que tot i els ajustaments fets des de la Generalitat la voluntat de l’ajuntament es continuar oferint cursos de català per a la població nouvinguda i optimitzar millor els recursos existents a través de la coordinació entre els professionals d’organismes com el Consorci per la Normalització Lingüística, el Consell Comarcal, Càritas i la Corporació Alimentària, els quals també van assistir a la reunió.

 

En la reunió també es va parlar de donar un impuls al programa Voluntaris per la Llengua ja que a dia d’avui hi ha persones inscrites.

 

Actualment a Guissona s’ofereixen cursos de català des de la Biblioteca, des de l’àrea d’Immigració de l’Ajuntament, des de la Corporació Alimentària i des de Càritas. Així doncs, a través d’aquesta taula es treballaria conjuntament amb unes propostes més estructurades per tal de millorar i augmentar el coneixement de la llengua catalana per part de la població immigrada

 

 

Divendres, 15 de març del 2013.

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat