L’AJUNTAMENT DE GUISSONA INCORPORA UNA NOVA FIGURA D’AGENT CÍVICA.

L’Ajuntament de Guissona compta, des d’avui divendres, amb una nova agent cívica per fer tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques així com per a la prevenció de la Covid-19 al municipi.

DIVENDRES 14 GENER 2022

 

L’Ajuntament de Guissona compta, des d’avui divendres, amb una nova agent cívica per fer tasques d’informació, sensibilització i promoció d’actituds cíviques així com per a la prevenció de la Covid-19 al municipi. És la Guissonenca Rosana Minguez, que avui ha estat rebuda per l’alcalde de Guissona, Jaume Ars, i els tècnics i tècniques de l’Ajuntament de Guissona amb els quals han tractat les tasques més prioritàries que cal portar a terme.

La funció principal de l’agent de civisme és la de prevenir actes incívics, informar les persones de les correctes i obligades pràctiques relacionades amb la prevenció de contagis de la COVID-19. A més, promou el bon ús dels béns públics i privats de la ciutat, detecta incidències a la via pública i vetlla pel compliment de l’ordenança municipal de civisme. També estarà al mercat setmanal.

La contractació, per un període d’un any, ha anat a càrrec del Consell Comarcal de la Segarra, a través d’un Pla d’Ocupació del Servei d’Ocupació de Catalunya (SOC).

 

Guissona, 14 de gener de 2022.