L’AJUNTAMENT DE GUISSONA OBRE UN CONCURS DE DIBUIX I PINTURA “CONTRA LA VIOLÈNCIA”

Aquest concurs s’emmarca dins de les activitats per celebrar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones.

DILLUNS 17 JUNY 2024

La Regidoria d’Igualtat i Feminismes de l’Ajuntament de Guissona, a través del Pla d’Igualtat Municipal, desenvolupa diferents accions per lluitar contra la discriminació i la violència de gènere. Entre aquestes, hi ha la de sensibilitzar i implicar a la població en programes per erradicar el caràcter sexista i discriminatori en els models poblacionals i potenciar relacions igualitàries entre els sexes.

Amb el propòsit de fer partícip el major nombre possible de persones en aquest projecte, posa marxa la I Edició del concurs de dibuix i pintura “Dibuixant contra la violència”. Aquest concurs s’emmarca dins de les activitats per celebrar el 25 de novembre, Dia Internacional contra la Violència envers les Dones. Aquest dia internacional reivindica tots els tipus de violència envers les dones, així com la cultura de la violació, ja que la normalitza i l’accepta. El dret a la llibertat i a poder decidir sobre un/a mateix/a és indispensable pel desenvolupament d’una societat lliure i sense por, i perquè les dones gaudeixin de les mateixes oportunitats per la seva condició de ser dones.

Així, el Concurs de Dibuix “Dibuixant contra la violència” té per objectiu trobar la imatge-logotip de la campanya 25N de Guissona 2024, que defineixi i rendeixi homenatge a aquest dia i a les dones que han patit i pateixen violència de gènere. Comptarà amb l’al•licient que el treball premiat s’il•lustrarà al cartell anunciador de les activitats i a altres propostes de marxandatge que l’àrea d’Igualtat i Feminismes consideri.

 

La regidoria d’igualtat i feminismes anima a tothom a participar-hi fins el 5 de juliol.

 

Bases del concurs: https://drive.google.com/file/d/19DWcTjSll0m1nWmQJRMarcbwtxG-Qqk1/view?usp=sharing

 

 

Guissona, 17 de juny de 2024.