L’Ajuntament organitza la diada de portes obertes del nou CEIP Ramon Estadella

El passat diumenge, 22 de març va tenir lloc a Guissona la jornada de portes obertes del CEIP Ramon Estadella i Torradeflot.

DIMECRES 25 MARÇ 2009

La jornada de portes obertes del CEIP Ramon Estadella va tenir lloc el passat diumenge, 22 de març a les 12 del migdia, amb aquest acte l’Ajuntament de Guissona  va organitzar la jornada de portes obertes per donar a conèixer l’escola a tota la població del municipi a més de retre un petit homenatge al mestre guissonenc, Ramon Estadella i Torradeflot.

 

L’acte va ser presidit per l’Alcalde de Guissona, Josep Cosconera i la regidora d’Educació, Angelina Infante, acompanyats de la directora de l’Escola, Dolors Riera, la mestra Marta Amat i de la vídua del mestre, la Sra. Montserrat Cama Dalmases, acompanyada de la seva família, que va ser obsequiada amb un ram de flors després de descobrir la placa amb el nom de l’escola.

 

El CEIP Ramon Estadella i Torradeflot s’ha ubicat a l’antic CEIP Ramon Faus i Esteve, carrer Mestre Pere Santaló, 2. D’aquest edifici se n’ha remodelat una ala, en la que es va iniciar la seva activitat el passat mes de setembre - amb l’inici del curs escolar - en aquests moments només compta amb una línia de P3 i amb 19 nens, que també compten amb aula d’informàtica, de psicomotricitat i servei de menjador escolar. De cara a l’any vinent, es preveu que el CEIP compti amb una línia de P3 i una de P4. El pressupost per l’adequació de les aules d’educació infantil va ser de  39.958,24€.

 

La població de Guissona es va afegir a la jornada de portes obertes del centre i van poder visitar el nou centre, el qual compta amb tots els serveis necessaris per portar a terme la tasca educativa i gaudir de l’exposició fotogràfica, organitzada per l’AMPA, amb les activitats que es porten a terme a l’Escola.