L’ALEVÍ MASCULÍ D’HANDBOL DE L’ACLE GUISSONA ES PROCLAMA CAMPIÓ DE LLEIDA I EL FEMENÍ SUBCAMPIÓ.

El passat dissabte 8 de Maig, al col·legi episcopal de Lleida, es va dur a terme la fase intercomarcal de la província de Lleida per a la classificació pels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, on els alevins de l’ACLE Guissona van obtenir bons resultats.

DIMECRES 11 MAIG 2016

El passat dissabte 8 de Maig, al col·legi episcopal de Lleida, es va dur a terme la fase intercomarcal de la província de Lleida per a la classificació pels Jocs Esportius Escolars de Catalunya, on els alevins de l’ACLE Guissona van obtenir bons resultats.
L’aleví masculí de l’ALCE Guissona es va proclamar campió de Lleida, així superant el CH Lleida Pardinyes en la final, on duran tot el partit anaven per sobre en el marcador. Amb el primer lloc aconseguit, s’han classificat primers de Lleida a les finals dels Jocs Esportius
Escolars de Catalunya.
Pel que fa a les alevines, van obtenir una merescuda segona posició, perdent a la final davant el CEACA Tàrrega. Malgrat la derrota, bon paper d’elles, classificant-se segones de Lleida pels Jocs Esportius Escolars de Catalunya.
Ara descansaran per agafar forces de cara a les finals de Catalunya, que es disputaran el 28 i 29 de maig. !