L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA DE GUISSONA DONA 1.394,00€ A L’ASSOCIACIÓ REFEM DE LLEIDA

La recaptació final de tots els actes ha estat de 1.394,00€ que van entregar membres de l’Associació Nèvia a l’Associaicó REFEM, a Lleida el passat 10 de maig.

DIMARTS 11 MAIG 2021

 

El passat dissabte 6 de març, l’Associació de dones Nèvia, va organitzar una caminada solidària i simbòlica, per tal de recollir fons per a l’Associació REFEM de Lleida, que treballa per pal·liar  la violència de gènere. Amb aquesta acció i una xerrada també organitzada per la mateixa entitat, van commemorar el dia internacional de la dona, el 8 de març. A més a més de les aportacions de la caminada, l’Ajuntament també hi va col·laborar afegint-hi la recaptació que es va fer en una obra de teatre organitzada per aquest ens, i que portava per títol “Dones valentes”. D’altra banda, la Farmàcia Pujol, va vendre mascaretes de color rosa i lila per fer honor a aquest dia. La recaptació final de tots els actes ha estat de 1.394,00€ que van entregar membres de l’Associació Nèvia a l’Associaicó REFEM, a Lleida el passat 10 de maig. 

 

SOBRE REFEM

L’Associació REFEM, una entitat sense ànim de lucre que ofereix els seus serveis a la ciutat de Lleida prestant un acolliment residencial a dones i mares amb filles i fills que es trobin en una situació d’urgència. Actualment l'entitat disposa de quatre pisos d'acollida destinats a aquelles dones i nuclis familiars que han hagut d'abandonar la llar com a conseqüència d'una situació de violència masclista o bé que es trobin en situació de vulnerabilitat.

 

Nèvia agraeix la participació i la col·laboració de tothom en aquestes jornades.

 

Guissona, 11 de maig de 2021.