L’ASSOCIACIÓ DE DONES NÈVIA, EN COL•LABORACIÓ AMB L’AJUNTAMENT DE GUISSONA PROMOU LA JORNADA MUNDIAL CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

L’Associació de dones Nèvia de Guissona, sempre ha estat molt activa amb aquesta jornada amb l’objectiu de donar visibilitat i denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació.

DIJOUS 10 NOVEMBRE 2022

 

El dia 25 de novembre és el dia Internacional per a l’Eliminació de la Violència envers les Dones. L’Associació de dones Nèvia de Guissona, sempre ha estat molt activa amb aquesta jornada amb l’objectiu de donar visibilitat i denunciar la violència que s’exerceix sobre les dones que té el seu origen en la manca d’equitat i la discriminació.

L’Associació reclama l'eliminació de les violències masclistes i ha preparat una caminada pel dia 26 de novembre, a fi de recaptar diners i destinar-los a entitats que ajuden a dones que en pateixen actualment. Així doncs, els dijous 10, 17 i 24 de novembres estaran amb una parada al Mercat municipal de Guissona, per tal de que tothom que vulgui es pugui inscriure i col·laborar amb la causa.

Una altra finalitat d’aquest punt és que sigui un espai de reflexió, i on també es facilitarà un calendari del 2023 amb un missatge contra la violència masclista a més de altres materials com telèfons d’interès, serveis existents a Guissona i la comarca, etc.

A més a més, el mateix dia 25 de novembre a les 19h de la tarda, han preparat una xerrada sota el nom ‘Els límits de l’amor’ a càrrec de la ponent Susanna Balagué.

També està previst que col•laborin amb la lectura del manifest del dia 25 a la plaça Bisbe Benlloch.

 

Guissona, 10 de novembre de 2022