L’educació dels fills omple de gom a gom l’Ajuntament de Guissona.

Aquesta setmana Guissona va projectar una xerrada sobre com educar els fills. Sota el títol: “Educar els fills, una tasca difícil però engrescadora” es va projectar la xerrada a càrrec de l’inspector d’ensenyament del municipi, Ramon Castelló.

DIMECRES 06 MARÇ 2013

L’educació dels fills omple de gom a gom l’Ajuntament de Guissona. 

 

Guissona.-  Aquesta setmana Guissona va projectar una xerrada sobre com educar els fills. Sota el títol: “Educar els fills, una tasca difícil però engrescadora” es va projectar la xerrada a càrrec de l’inspector d’ensenyament del municipi, Ramon Castelló.

 

En la trobada hi van participar pares, mares i professorat dels diferents centres educatius de Guissona, omplint-se totalment d’assistents la sala de plens de l’Ajuntament.

 

L’inspector, Ramon Castelló, va fer diferents pinzellades per al professorat i les famílies, parlant sobre els valors de l’educació i fent èmfasi en el model educatiu de la família, indicant que la família ha de donar suport a l’escola, que ha de donar bons hàbits de conducta i que des de casa s’ha de potenciar la seguretat i la confiança mútua entre pares i fills. Un model educatiu que s’ha de començar a treballar des de ben petits, per obtenir bons resultats a llarg termini.

 

Dimecres, 6 de març del 2013

 

Ajuntament de Guissona

Servei de Premsa

Carlota Bartra i Claustre Oliveres

premsa@guissona.cat