L’equip femení “Marxa dels Castells 1” participa en la Trailwalker 2012.

Aquesta prova es caracteritzava per la seva part solidària, ja que el requisit per participar-hi era l’aportació de 1500€ per equip.

DIJOUS 10 MAIG 2012

El passat cap de setmana 5 i 6 de maig, l’equip femení “Marxa dels Castells 1” es va desplaçar a Olot per participar en la Trailwalker 2012. Una prova solidària per equips de 6 persones, quatre marxadores i dues de suport. Aquesta prova es caracteritzava per la seva part solidària, ja que el requisit per participar-hi era l’aportació de 1500€ per equip. Es tractava d’una prova de resistència organitzada per Intermón Oxfam i enguany els diners aportats pels equip es destinaran a la construcció de pous d’aigua a Etiòpia i a la millora de la qualitat de vida de milers de persones. L’equip femení va estar patrocinat en gran part per Marxa dels Castells. També hi van col·laborar l’Escola de dansa Montse Esteve, Forn Fermí, Teatre de Ca l’Eril, Centre Excursionista Guissonenc, Associació Alba-Centre Espígol i Esports Truga.

 

Els equips tenien 32 hores per realitzar un total de 100 km en la ruta del carrilet, des d’Olot fins a Sant Feliu de Guíxols. L’equip de la Segarra compost per la Sandra, l’Helena, la Eva, l’Aida, la Blanca i la Núria va realitzar-la en un total de 25 hores. Des de les 11 del matí del dissabte fins a les 12 del migdia del diumenge amb els respectius descansos de recuperació.

 

La marxa va reunir un total de 2000 persones en un ambient festiu, posant a prova el cos i la ment de molts marxadors i marxadores. En aquest sentit, l’equip femení de la Segarra participava en un triple objectiu: formar part d’un repte solidari, posar a prova el cos i la ment i arribar tot l’equip complet a la meta.

 

Després de l’esforç, l’equip es mostra molt emocionat, eufòric i feliç. Van ser hores de superació, riures, descans, emocions, comiats, convivència, sentiments, respecte, de diàleg, de canvis, de resultats i d’estima.

 

Participants