El president de la Generalitat de Catalunya, primer ponent de l’Aula d’Extensió Cultural a Guissona

En aquesta conferencia inaugural – oberta a tothom – El M. Hble Sr. Jordi Pujol i Soley, president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 1980 i 2003, va estar acompanyat per l’Il·lm. Sr. Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, pel President del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles i pel Sr. Joan Biscarri Gassió, vicerrector d’activitats culturals i projecció universitària del a Universitat de Lleida, encarregat de la inauguració de l’Aula.

DIVENDRES 07 OCTUBRE 2011

El passat dijous 6 d’octubre es va iniciar a Guissona el curs acadèmic de l’Aula d’Extensió Cultural, un curs que comptarà amb un cicle de 9 conferències que es realitzaran el segon dijous de cada mes, a les 8 del vespre a La Fassina, i que comptarà amb ponents de diferents àmbits: advocats, ornitòlegs, pedagogs, músics, dietistes i consultors, entre altres. L’aula clourà el 12 de juny amb la conferència de la Sra. Núria Feliu, cantant.

En aquesta conferencia inaugural – oberta a tothom – El M. Hble Sr. Jordi Pujol i Soley, president de la Generalitat de Catalunya entre els anys 1980 i 2003, va estar acompanyat per l’Il•lm. Sr. Alcalde de Guissona, Xavier Casoliva, pel President del Consell Comarcal de la Segarra, Adrià Marquilles i pel Sr. Joan Biscarri Gassió, vicerrector d’activitats culturals i projecció universitària del a Universitat de Lleida, encarregat de la inauguració de l’Aula.

Jordi Pujol va desenvolupar la conferencia inaugural, sota el títol, “Els que som grans i els joves”. La capacitat d’oratòria del president i l’interès de la conferència va captivar els gairebé dos-cents assistents a l’acte.