L’Oficina de Turisme de Guissona al SITC 2010

L’Ajuntament de Guissona ha participat novament, sota el paraigües del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida i amb taulell propi, al Saló Internacional del Turisme a Catalunya, que s’ha celebrat del 15 al 18 d’abril al recinte firal de Monjuïc de Barcelona.

DIMECRES 21 ABRIL 2010

L’Ajuntament de Guissona ha participat novament, sota el paraigües del Patronat de Turisme de les Terres de Lleida i amb taulell propi,  al Saló Internacional del Turisme a Catalunya, que s’ha celebrat del 15 al 18 d’abril al recinte firal de Monjuïc de  Barcelona.
 
Com en l’edició anterior, el turisme de proximitat ha agafat més volada de la que ja tenia donat què viatjar ha passat de ser un luxe a ser una necessitat i, en temps de crisi, queden recolzades les destinacions més properes i desconegudes. És en aquest marc que l’Oficina de Turisme de Guissona i la Plana ha presentat al SITC les seves novetats: el recentment editat plànol de la vila i la 14a edició del Mercat Romà, oferint el nou cartell i un avanç de les activitats d’aquesta fira ben consolidada dins la programació d’actes de les Terres de Lleida. Dijous i divendres, aquest va ser el punt fort d’informació facilitada des de Turisme de Guissona, especialment als programadors d’agències de viatges i grups. Dissabte i diumenge, el més demanat va ser informació sobre el parc arqueològic, el mercat romà, els castells, allotjaments i restaurants de la vila i rodalies.
 
El dissabte, Els Margeners de Guissona van actuar juntament amb la Tieta, una de les gegantes de la vila, qui estrenava vestit de romana per a l’ocasió. La música de les gralles així com els pilar realitzats pels castellers van reforçar la presència de Guissona i de les Terres de Lleida al SITC.
 
Volem agrair als Margeners i als geganters de Guissona, així com als restaurants, allotjaments, castells, i altres entitats de Guissona i la Plana, el seu recolzament en aquesta nova edició del SITC.
 
Segons informa Fira de Barcelona, uns 195.000 visitants han passat pel Saló Internacional del Turisme a Catalunya durant els quatre dies que ha durat i la valoració que fem d’aquesta edició de la fira és del tot positiva donat que la gent que ha demanat informació ho ha fet amb molta més concreció que en edicions passades.