L’ORGANITZACIÓ LOCAL, PUNT DE PARTIDA DE LES VISITES GUIADES NOCTURNES

S'inicia a Guissona el sisè cicle de visites guiades noctunes, que es duran a terme en tres dijous d'agost. Guiades dirigides pel guissonenc, tècnic de cultura i historiador de l'art, David Castellana.

DIVENDRES 28 JULIOL 2017

Aquest dijous es va iniciar a Guissona el sisè cicle de visites guiades noctunes, que es duran a terme en tres dijous d'agost. Unes visites guiades dirigides pel guissonenc, tècnic de cultura i historiador de l'art, David Castellana, que enguany ens endinsaran en monogràfics de diferents temes: organització local al llarg de la història, visió moderna de Guissona, i simbòls i simbolisme amagat dins la població.

En la primera visita, “Organització local al llarg de la historia” ens va fer un recorregut en el temps sobre la relació i l’organització social dels Guissonencs passant per diferents èpoques, trobant-hi mostres i exemples de les diferents temps.

La setmana vinent, dijous dia 3, es farà un recorregut mirant Guissona des de la sevapart mes moderna.

Totes les visites acaben amb una proposta cultural: música, teatre, dansa ... una proposta sorpresa que permet gaudir de les nits d'estiu. En aquesta primera trobada, es va presentar una actuació teatral, posant punt i final a la plaça Capdevila.

Les visites compten amb una quarentena de guissonencs i guissonenques interessats en saber història de Guissona. Les inscripcions a l'activitat es fan a l'Ajuntament i les places són limitades.